IONIQ Car Sharing

1. Reserveren

Kies een IONIQ op de kaart of uit de lijst. Wij reserveren hem 30 minuten voor je, zodat je er rustig naar toe kunt lopen. Zo nodig met de looproute functie van de app.

2. Gebruiken

Bij de auto start je de reservering. Je controleert of de auto schadevrij is en maakt zo nodig melding van nog niet bij ons bekende schades via de app.

3. Openen en sluiten van de deuren

Openen en sluiten van de auto doe je met de app. Keer op keer. Net zo lang tot je je huurperiode af wilt sluiten

4. Starten en wegrijden

De auto starten doe je met de startknop op het dashboard. Druk hem tegelijk met het rempedaal in en de auto is klaar om weg te rijden.

5. Je reservering afsluiten

De reservering stoppen doe je met de knop in de app, nadat je op sluit auto hebt gedrukt. Controleer of alle ramen gesloten zijn en je al je eigendommen uit de auto hebt gehaald. En je reservering is klaar.

6. Parkeren

Je auto achterlaten kan in een heel groot gebied in Amsterdam. Klik hier om de het parkeergebied te bekijken.

Registreer je met de app

Regel je dan echt alles met de app? Jawel, ook de registratie. Je geeft een e-mail adres op, klikt op de link die we sturen, kiest je betaalmethode en uploadt een scan van je rijbewijs met de app. We hebben het getest, het kan binnen een paar minuten. Maar neem gerust je tijd.

Betalen is eenvoudig

Je regelt het namelijk in één keer. Door je creditcardgegevens in te voeren of automatische incasso toe te staan. Uiteraard krijg je keurig een factuur per rit. Maar elke keer afzonderlijk betalen, daar gaan we je niet mee lastig vallen.

Scan je rijbewijs

Met de camera van je smartphone maak je een scan van voor- en achterkant van je rijbewijs. En een selfie. Die upload je en wij doen de rest. Je krijgt bericht over of de check succesvol was en kunt in de tussentijd de app verder gaan bekijken. Wanneer de uploads gecheckt zijn en je betaalmethode gevalideerd is kun je direct reserveren.