De IONIQ Electric™

Gedreven door E-motie,
Geladen met dynamiek.

Safety first

De IONIQ Electric is uitgerust met slimme sensoren om jou veilig te houden op de weg.
Autonomous emergency braking
Met behulp van een camera en rader ziet AEB of er zich iets voor de auto bevindt. Waar nodig grijpt het in en brengt de auto tot stilstand om een ongeluk te voorkomen of schade te beperken.
Blind spot detection
Sensoren monitoren de omgeving naast en achter de auto. Bevinden zich voertuigen of objecten buiten het zicht van de buitenspiegels in de dode hoek, dan waarschuwt het systeem de bestuurder.
Lane keep warning system
Camera’s houden de wegmarkeringen in de gaten en het systeem waarschuwt de bestuurder als de auto de rijstrook dreigt te verlaten zonder dat de richtingaanwijzer is ingeschakeld. Het systeem kan de auto ook autonoom in de rijstrook terugsturen.

Kenmerken

Actieradius van 280+ km

De IONIQ Electric heeft een actieradius van meer dan 280 kilometer (NEDC). Daarmee rij je van Amsterdam naar Leeuwarden en terug. Hiermee heb je meer dan genoeg power voor dagelijkse ritten naar werk en huis, en voor een weekend weg. Tijdens het rijden wordt de actieradius duidelijk op het dashboard getoond.

Normal, Eco & Sport modus

De normale rijmodus (NORMAL) wordt aangevuld door de ECO-modus, die de efficiency maximaliseert, en de SPORT-modus, die zorgt voor 30 Nm extra koppel tot een maximum van 295 Nm.

Apple CarPlay & Android Auto

De IONIQ Electric past zich aan, aan jou. Gebruik de technologie die je gewend bent met Apple CarPlay™ en Android Auto™. Toon je favoriete app op het display van de IONIQ. Zo heb de benodigde informatie tot je beschikking zonder naar je telefoon te hoeven kijken. Navigeer, bel, sms, en bedien jouw muziek via het touchscreen of met stemherkenning.

Meer informatie

Via de onderstaande links vindt u alle voordelen van een IONIQ Electric en meer informatie, waaronder alle specificaties.
Meer informatieSpecificaties